Pieptul de cidru afumat este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 304 calorii. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați melasă, boia de ardei, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Încercați Piept De Ciuperci De Cidru, Miere-cidru BBQ piept, și Piept fiert cu cidru cu Tzimmes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați chipsurile hickory în apă timp de 1 oră înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1
Combinați cidrul de mere și apa într-un cuptor olandez mare, oval.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Se adaugă sarea și zahărul și se amestecă până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)
3
Adăugați boabele de piper negru și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
4
Adăugați pieptul și lăsați să se înmoaie în soluția de saramură timp de până la 3 ore la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1
Combinați sarea, ardeiul, piperul, zahărul și pudra de ceapă împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
8 (U-12) Creveți
Lemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Adăugați toate ingredientele într-o cratiță și fierbeți timp de 5 minute, astfel încât untul să se topească și aromele să se poată căsători.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Pentru piept: Configurați-vă fumătorul cu cărbune și chipsuri hickory folosind căldură indirectă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
3
Încălziți grătarul la 275 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți pieptul din frigider.
5
Se scurge din saramură și se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Așezați pe o tavă cu foi cu margini. Frecați pieptul cu amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
7
Așezați capacul de grăsime al pieptului condimentat cu fața în sus pe grătar și fumați timp de 2 ore cu capacul grătarului acoperit. (Începând cu partea capacului de grăsime în sus permite grăsimii să se topească în piept, adăugând umiditate și aromă.) Flip și fum 2 mai multe ore. Verificați și reumpleți nivelurile de cărbune și chipsurile hickory pe tot parcursul procesului de fumat, menținând temperatura la o constantă de 275 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Scoateți pieptul de pe grătar și înfășurați într-un strat dublu de folie de aluminiu grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Așezați din nou pe grătar încă 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Scoateți pieptul de pe grătar, desfaceți folia, periați pieptul cu sos (sau serviți pe lateral), cort cu folie și lăsați să se odihnească 30 de minute înainte de a tăia bobul.