Picior de miel într-o crustă de clementină

Picior de miel într-o crustă de clementină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de crustă, așa că încercați piciorul de miel într-o crustă de clementină. Această rețetă face 8 porții cu 340 calorii, 37g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 61 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, căței de usturoi, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Rețete similare includ Tartă De Clementină Cu Ciocolată Albă - Crustă De Prăjituri De Macadamia, Cozi De Miel Într-O Reducere De Vin Roșu Clementină Și Smochin, și Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri.

Instrucțiuni

1
Combinați sucul de grapefruit, clementinele, vinul, usturoiul, rozmarinul, 2 linguri de piper negru și uleiul într-un blender sau procesor și pulsați până când amestecul formează o pastă aspră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Suc De Grepfrut Rubin2 Uncii Suc De Grepfrut Rubin
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
ClementinăClementină
Gât De PuiGât De Pui
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați mielul într-un vas sau o tigaie mare, superficială, nereactivă. Frecați marinada peste ea și întoarceți mielul pentru a-l acoperi pe toate părțile. Acoperiți și refrigerați cel puțin 12 ore (până la 36 de ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți mielul din marinată, rezervând marinada și transferați-l într-o tigaie. Condimentați mielul agresiv cu sare și piper și lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 425 km F. frecați marinada rezervată peste miel și adăugați 1 cană de apă în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Introduceți tigaia la cuptor și prăjiți timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Reduceți temperatura cuptorului la 400 F și continuați prăjirea până când un termometru cu citire instantanee înregistrează 130 F pentru mediu-rar, aproximativ 1 oră și 25 de minute pentru o friptură mare. (Poate fi doar 45 de minute pentru unul mic, așa că aveți grijă și verificați temperatura după 45 de minute în orice caz.)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați mielul să se odihnească timp de 20 de minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate68
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista