Picior de miel prăjit cu anghinare, fenicul și cartofi roșii Bliss
Picior prăjit de miel cu anghinare, fenicul și cartofi roșii Bliss ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $10.32 pe portie. O porție conține 772 calorii, 101G de proteine, și 21g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Un amestec de sare kosher, vin, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Crupă de miel prăjită la cuptor cu anghinare, sfeclă și fenicul, Anghinare prăjită, morcovi și fenicul cu Halibut prăjit în tigaie, și Carne de porc cu crustă de fenicul cu anghinare prăjită.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Tăiați mielul în 2 jumătăți egale și fluturați fiecare jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
4
Îndepărtați orice grămadă uriașă de grăsime. Nu încerca să obții totul. Grăsimea are un gust bun și adaugă multă umiditate.
5
Presărați fiecare bucată de carne generos cu sare, rozmarin tocat și usturoi feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Usturoi
Carne
Sare
6
Stropiți carnea cu ulei de măsline. Masați sarea, rozmarinul, usturoiul și uleiul în miel. Asigurați-vă că încercați să obțineți crăpăturile și crăpăturile umplute cu chestii delicioase de degustare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Rozmarin
Usturoi
Miel
Carne
Sare
Ulei De Gătit
7
Rulați fiecare bucată de miel și legați-o cu sfoară de măcelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
8
Se presară generos cu sare. Rezervați în timp ce pregătiți legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
1
Umpleți un castron cu apă și strecurați lămâia în apă și adăugați și jumătățile de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Îndepărtați frunzele exterioare dure ale anghinarelor; opriți-vă când ajungeți la frunzele sănătoase, proaspete, cu aspect verde deschis. Tăiați și orice verde închis sau maro de pe tulpină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
3
Se taie în jumătate și se adaugă la castron de apa de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Scoateți anghinarea din apă și adăugați cu fenicul, cartofii, usturoiul și ardeiul roșu zdrobit într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Anghinare
Cartofi
Fenicul
Usturoi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Stropiți cu ulei de măsline și presărați generos cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Sare
6
Adăugați vinul, cimbrul și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Cimbru
Vin
7
Cuibărește oasele de miel în amestecul de legume și așează cele 2 fripturi de miel pe oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Miel
Miel
8
Stropiți cu ulei de măsline și introduceți-l în cuptorul preîncălzit. Prăjiți mielul aproximativ 20 de minute sau până se rumenesc. Ungeți cu sucuri și întoarceți mielul și rumeniți pe cealaltă parte timp de aproximativ 20 de minute. Întoarceți mielul înapoi și ungeți din nou cu sucurile. Rearanjați legumele dacă încep să ardă. Reduceți căldura la 350 de grade F și prăjiți încă 60 de minute. Ungeți mielul ocazional în timpul procesului de gătit și adăugați apă în tigaie dacă lichidul se reduce prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Apă
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
9
Scoateți mielul din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Sculptați mielul după dorință și serviți cu legumele și sucurile de tigaie.