Picior de miel prăjit cu anghinare, fenicul și cartofi roșii Bliss

Picior de miel prăjit cu anghinare, fenicul și cartofi roșii Bliss
Picior prăjit de miel cu anghinare, fenicul și cartofi roșii Bliss ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $10.32 pe portie. O porție conține 772 calorii, 101G de proteine, și 21g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Un amestec de sare kosher, vin, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Crupă de miel prăjită la cuptor cu anghinare, sfeclă și fenicul, Anghinare prăjită, morcovi și fenicul cu Halibut prăjit în tigaie, și Carne de porc cu crustă de fenicul cu anghinare prăjită.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Tăiați mielul în 2 jumătăți egale și fluturați fiecare jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
4
Îndepărtați orice grămadă uriașă de grăsime. Nu încerca să obții totul. Grăsimea are un gust bun și adaugă multă umiditate.
5
Presărați fiecare bucată de carne generos cu sare, rozmarin tocat și usturoi feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
CarneCarne
SareSare
6
Stropiți carnea cu ulei de măsline. Masați sarea, rozmarinul, usturoiul și uleiul în miel. Asigurați-vă că încercați să obțineți crăpăturile și crăpăturile umplute cu chestii delicioase de degustare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
MielMiel
CarneCarne
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Rulați fiecare bucată de miel și legați-o cu sfoară de măcelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
8
Se presară generos cu sare. Rezervați în timp ce pregătiți legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
1
Umpleți un castron cu apă și strecurați lămâia în apă și adăugați și jumătățile de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Îndepărtați frunzele exterioare dure ale anghinarelor; opriți-vă când ajungeți la frunzele sănătoase, proaspete, cu aspect verde deschis. Tăiați și orice verde închis sau maro de pe tulpină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
3
Se taie în jumătate și se adaugă la castron de apa de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scoateți anghinarea din apă și adăugați cu fenicul, cartofii, usturoiul și ardeiul roșu zdrobit într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
AnghinareAnghinare
CartofiCartofi
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Stropiți cu ulei de măsline și presărați generos cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SareSare
6
Adăugați vinul, cimbrul și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CimbruCimbru
VinVin
7
Cuibărește oasele de miel în amestecul de legume și așează cele 2 fripturi de miel pe oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De MielOase De Miel
MielMiel
8
Stropiți cu ulei de măsline și introduceți-l în cuptorul preîncălzit. Prăjiți mielul aproximativ 20 de minute sau până se rumenesc. Ungeți cu sucuri și întoarceți mielul și rumeniți pe cealaltă parte timp de aproximativ 20 de minute. Întoarceți mielul înapoi și ungeți din nou cu sucurile. Rearanjați legumele dacă încep să ardă. Reduceți căldura la 350 de grade F și prăjiți încă 60 de minute. Ungeți mielul ocazional în timpul procesului de gătit și adăugați apă în tigaie dacă lichidul se reduce prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ApăApă
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Scoateți mielul din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Sculptați mielul după dorință și serviți cu legumele și sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate84
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista