Picior de miel la grătar cu sos de Mango și mentă

Picior de miel la grătar cu sos de Mango și mentă
Piciorul de miel la grătar cu sos de Mango și mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 723 calorii, 39G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.53 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți brânză feta, piure de mango, sare de mare Hawaiană și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până portocaliu ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de miel condimentate cu sos de mentă-Mango, Picior de miel la grătar cu sos de iaurt-mentă, și Cotlete de miel la grătar cu Rețetă de sos de mentă Cilantro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele de marinată împreună și se toarnă peste miel. Acoperiți și marinați peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
2
Scoateți mielul din marinată. Stud cu cuișoare de usturoi și frunze de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
3
Condimentează cu sare de mare Hawaiană și piper negru proaspăt măcinat. Grătar la mediu-rare, (130 grade F registre de temperatură internă pe un termometru citit instantaneu), peste cărbuni de lemn kiawe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.
5
Într-o cratiță mică adăugați oțetul și zahărul. Gatiti la foc mediu pana cand zaharul se dizolva si incepe sa devina maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Adăugați vin și gătiți, reducând la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați ingredientele rămase și jumătate de mentă. Fierbeți 10 minute pentru a lăsa aromele să se căsătorească. Reglați condimentele cu sare și piper. Amestecați menta rămasă chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
8
Feliați mielul subțire peste Bob. Pe un platou, ventilați mielul peste legume la grătar și mango la grătar. Topim mielul cu o parte din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
9
Garnisiți cu brânză feta mărunțită și crengute de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Ingrediente

4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat1Ardei iute Hawaiian (Thailandez) tocat finArdei iute Hawaiian (Thailandez) tocat fin57Nuci de orice fel (tocate)vin alb uscat bunvin alb uscat bun4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăBrânză FetaBrânză Feta1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ghimbir proaspăt rasghimbir proaspăt ras2(iarnă)frunze proaspete de menta tocatefrunze proaspete de menta tocate2(iarnă)frunze proaspete de rozmarin tocate grosier, plus mai multe pentru introducerea în carnefrunze proaspete de rozmarin tocate grosier, plus mai multe pentru introducerea în carne2(iarnă)dressing lamaie piperdressing lamaie piper1ulei de măsline extravirgin, 2 întoarceri de tigaie plus câteva pentru stropireUsturoi, decojitUsturoi, decojit3(iarnă)colorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum dorițicolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat2(iarnă)frunze de lavandă tocatefrunze de lavandă tocate907Nuci de orice fel (tocate)picior dezosat de miel, separați mușchii și tăiați orice țesut conjunctivpicior dezosat de miel, separați mușchii și tăiați orice țesut conjunctiv1felieMango la gratarMango la gratar85Nuci de orice fel (tocate)piure de mangopiure de mango1crenguțăMentăMentă113Nuci de orice fel (tocate)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)113Nuci de orice fel (tocate)ceapa feliataceapa feliata1portocaliu, decojit în fâșii cu cojitor de cartofiportocaliu, decojit în fâșii cu cojitor de cartofi1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)piper negru crăpatpiper negru crăpat3(iarnă)8 cesti jumatati de struguri verzi8 cesti jumatati de struguri verzi85Nuci de orice fel (tocate)vin roșu bunvin roșu bun57Nuci de orice fel (tocate)oțet de vin de orezoțet de vin de orez4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare de mare HawaianăSare de mare Hawaiană4muguri de anason stelat, crăpațimuguri de anason stelat, crăpați57Nuci de orice fel (tocate)stoc de vițelstoc de vițel4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăLegume, la grătarLegume, la grătar3(iarnă)Sos WorcestershireSos Worcestershire
DificultateExpert
Gata În11 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Revista