Picior de miel la grătar cu cimbru și ienibahar

Picior de miel la grătar cu cimbru și ienibahar
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Piciorul de miel la grătar cu cimbru și ienibahar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 333 calorii. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 14 ore. Un amestec de sare, ienibahar măcinat, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Fripturi De Miel La Grătar Cu Rozmarin Și Cimbru, Marinată de miel la grătar cu șofran și cimbru, și Miel Prăjit Cu Usturoi Și Cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toacă usturoiul, apoi se amestecă într-o pastă cu sare. Se amestecă împreună pasta de usturoi, uleiul, coaja și sucul de lămâie, cimbru, piper și ienibahar. Puneți mielul, partea grasă în sus, într-un vas mare din ceramică sau sticlă. Folosind un cuțit de tăiat, faceți fante lungi de 1 1/2 inch (aproximativ 2 inci adâncime) la 2 inci distanță pe tot piciorul. Rezervați 1 linguriță amestec de cimbru și împingeți restul în fante, apoi frecați peste tot cu linguriță rezervată de amestec. Marinați mielul, acoperit și răcit, 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Carne MăcinatăCarne Măcinată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Lăsați mielul să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
3
Pregătiți grătarul pentru gătit indirect la căldură pe cărbune mediu-fierbinte (căldură mare pentru gaz). Dacă utilizați un grătar pe gaz, preîncălziți toate arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi opriți toate arzătoarele, cu excepția arzătorului cel mai apropiat de dvs.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Grătar cu ulei, apoi grătar miel peste zonă fără cărbuni (sau peste arzător sau arzătoare oprite), acoperit, fără a se întoarce, până când termometrul introdus în partea cea mai groasă a fripturii (aproape până la os, dar fără a-l atinge) înregistrează 125 de grade F pentru mediu-rar, 1 1/4 până la 1 1/2 ore (temperaturile în părțile mai subțiri ale piciorului se pot înregistra până la 160 de grade F). Pentru a menține cărbunele mediu-fierbinte, adăugați mai mult cărbune (aproximativ 2 căni) la fiecare 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Lăsați mielul să stea pe o tăietură, neacoperită, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1
Dacă nu puteți face grătar în aer liber, mielul poate fi prăjit pe un set de rafturi într - o tigaie mare (17 x 11 inci) într-un cuptor de 375 F, 1 1/4 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În14 hrs
Porții8
Scor De Sănătate55
Revista