Picior de miel dezosat prăjit lent cu usturoi, rozmarin și lămâie

Piciorul dezosat prăjit lent de miel cu usturoi, rozmarin și lămâie este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 180 de calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, piper, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Grătar: picior de miel dezosat la rotisor cu lămâie, rozmarin și usturoi, Picior de miel gătit lent cu usturoi, lămâie și rozmarin (în C, și Plăcintă cu miel prăjit lent, rozmarin și usturoi prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 275 F.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică la foc mediu până la sclipire.
Adăugați usturoi, șalotă, hamsii, rozmarin, coajă de lămâie și fulgi de ardei roșu. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand se inmoaie ceapa si usturoiul, aproximativ 5 minute.
Transferați într-un castron mic.
Adăugați sare și piper și amestecați cu o furculiță pentru a combina.
Frecați jumătate din amestec în interiorul piciorului de miel cu unt.
Rulați piciorul și legați-l în siguranță la intervale de 1 inch cu sfoară de măcelar. Frecați amestecul rămas peste exteriorul mielului. Gatiti imediat sau lasati sa se odihneasca descoperit in frigider timp de pana la o noapte pentru cea mai buna aroma si textura.
Când este gata de gătit, așezați mielul pe o grătar așezată într-o foaie de copt căptușită cu folie.
Transferați la cuptor și prăjiți până când un termometru de citire instant introdus în cea mai tare secțiune de miel înregistrează 125 de la 130 de la 130 de la 130 de la 135 de la 3 la 1/2 de ore.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 40 de minute.
În timp ce mielul se odihnește, creșteți temperatura cuptorului la 500 buc.F. întoarceți mielul în cuptor și prăjiți până când exteriorul este maro intens și crocant, aproximativ 15 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 5 minute.
Îndepărtați sfoara cu foarfece de bucătărie, transferați mielul pe scândură, feliați în felii de 1/4 inch și serviți.