Picior de miel dezosat prăjit lent cu usturoi, rozmarin și lămâie

Picior de miel dezosat prăjit lent cu usturoi, rozmarin și lămâie
Piciorul dezosat prăjit lent de miel cu usturoi, rozmarin și lămâie este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 180 de calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, piper, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Grătar: picior de miel dezosat la rotisor cu lămâie, rozmarin și usturoi, Picior de miel gătit lent cu usturoi, lămâie și rozmarin (în C, și Plăcintă cu miel prăjit lent, rozmarin și usturoi prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 275 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați usturoi, șalotă, hamsii, rozmarin, coajă de lămâie și fulgi de ardei roșu. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand se inmoaie ceapa si usturoiul, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Transferați într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați sare și piper și amestecați cu o furculiță pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6
Frecați jumătate din amestec în interiorul piciorului de miel cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Rulați piciorul și legați-l în siguranță la intervale de 1 inch cu sfoară de măcelar. Frecați amestecul rămas peste exteriorul mielului. Gatiti imediat sau lasati sa se odihneasca descoperit in frigider timp de pana la o noapte pentru cea mai buna aroma si textura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
8
Când este gata de gătit, așezați mielul pe o grătar așezată într-o foaie de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Transferați la cuptor și prăjiți până când un termometru de citire instant introdus în cea mai tare secțiune de miel înregistrează 125 de la 130 de la 130 de la 130 de la 135 de la 3 la 1/2 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
În timp ce mielul se odihnește, creșteți temperatura cuptorului la 500 buc.F. întoarceți mielul în cuptor și prăjiți până când exteriorul este maro intens și crocant, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Îndepărtați sfoara cu foarfece de bucătărie, transferați mielul pe scândură, feliați în felii de 1/4 inch și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții12
Scor De Sănătate17
Revista