Picior de miel dezosat prăjit lent cu usturoi, rozmarin și lămâie

Picior de miel dezosat prăjit lent cu usturoi, rozmarin și lămâie
Piciorul dezosat prăjit lent de miel cu usturoi, rozmarin și lămâie este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 180 de calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, piper, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Grătar: picior de miel dezosat la rotisor cu lămâie, rozmarin și usturoi, Picior de miel gătit lent cu usturoi, lămâie și rozmarin (în C, și Plăcintă cu miel prăjit lent, rozmarin și usturoi prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 275 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați usturoi, șalotă, hamsii, rozmarin, coajă de lămâie și fulgi de ardei roșu. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand se inmoaie ceapa si usturoiul, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Transferați într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați sare și piper și amestecați cu o furculiță pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
6
Frecați jumătate din amestec în interiorul piciorului de miel cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Rulați piciorul și legați-l în siguranță la intervale de 1 inch cu sfoară de măcelar. Frecați amestecul rămas peste exteriorul mielului. Gatiti imediat sau lasati sa se odihneasca descoperit in frigider timp de pana la o noapte pentru cea mai buna aroma si textura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
8
Când este gata de gătit, așezați mielul pe o grătar așezată într-o foaie de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Transferați la cuptor și prăjiți până când un termometru de citire instant introdus în cea mai tare secțiune de miel înregistrează 125 de la 130 de la 130 de la 130 de la 135 de la 3 la 1/2 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
10
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
11
În timp ce mielul se odihnește, creșteți temperatura cuptorului la 500 buc.F. întoarceți mielul în cuptor și prăjiți până când exteriorul este maro intens și crocant, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
12
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
13
Îndepărtați sfoara cu foarfece de bucătărie, transferați mielul pe scândură, feliați în felii de 1/4 inch și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții12
Scor De Sănătate17
Revista