Picioare de rață fierte și piept de rață saut

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați picioarele de rață fierte și pieptul de rață saut. Pentru $6.65 pe portie, această rețetă acoperă 72% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 3031 calorii, 83g de proteine, și 272G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați apă, suc de lămâie, ceapă precum vidalia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Tarhon Piept De Rață Ars; Cartofi Sotati În Grăsime De Rață; Roas, Picioare De Rață Fierte Cu Rutabagas, și Picioare De Rață Fierte Crocante.
Instrucțiuni
Tăiați picioarele, aripile și sânii din rață și tăiați carcasele și vârfurile aripilor pentru stoc.
Îndepărtați oasele de pe sâni, lăsând pielea. Răciți picioarele, aripile și sânii într-o pungă sigilabilă.
Spălați prazul, apoi puneți într - o oală de 6 până la 8 litri cu carcasă, 1 ceapă (tăiată în jumătate), morcov, apă, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Aduceți la fierbere, spumă de degresare. Reduceți căldura și fierbeți ușor, neacoperit, degresând ocazional, 1 oră.Se strecoară stocul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare, aruncând solidele. Îndepărtați și aruncați grăsimea.
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Tăiați grosolan ceapa rămasă. Cojiți păstârnacul și tăiați-l în bastoane de 3 inci (grosime de 1/4 inch). Picioarele și aripile se usucă și se condimentează cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o oală largă de 6 până la 7 litri la foc mediu-mare până când strălucește, apoi se rumenesc picioarele și aripile, întorcându-se o dată, 6 până la 8 minute.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați ceapa în oală cu păstârnac, ghimbir, coajă, suc, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când legumele sunt înmuiate și aurii palide, 6 până la 8 minute.
Adăugați 2 căni de rață (economisiți restul pentru o altă utilizare) și cuibăriți picioarele și aripile în legume. Aduceți la fierbere. Acoperiți oala și fierbeți la cuptor până când carnea este fragedă, aproximativ 1 oră.
Lăsați să stea, neacoperit, la temperatura camerei 1 oră în timp ce gătiți sânii.
Condimentați sânii de rață cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper (total).
Încălziți uleiul de linguriță rămas într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare până când strălucește. Gătiti sânii de rață, cu pielea în jos, până se rumenesc bine, 6 până la 8 minute. Întoarceți și gătiți aproximativ 6 minute pentru mediu-rar.
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute.
Se amestecă pătrunjelul și usturoiul. Feliați sânii în cruce.
Serviți picioarele și aripile peste păstârnac și serviți pieptul feliat pe lateral.
Se presară cu amestec de pătrunjel.
* Stocul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit (acoperit odată răcit). Grăsimea va fi mai ușor de îndepărtat odată rece și solidificată.* Picioarele și aripile pot fi fierte cu 1 zi înainte și răcite.