Picant Tattie Puffs
Nevoie de o garnitură fără lactate și vegetariană? Pufurile picante de Tattie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 480 calorii. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pastă de curry picantă, blocați foietaj, cartofi kestral și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Veggie Haggis & Tattie Produse De Patiserie, Scottish Tattie, Neep și supă de morcovi, și Pufuri de Pizza dulci și picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz marca 6.
Într-un castron, amestecați piureul de cartofi cu pasta de curry până când culoarea este uniformă.
Se amestecă mazărea congelată.
Îndepărtați blatul cu făină și întindeți aluatul foietaj. În acest moment, puteți fie: - tăiați două dreptunghiuri lungi, puneți umplutura pe o parte, pliați cealaltă parte, sigilând cu puțină apă, astfel încât să aveți un cârnat lung, apoi tăiați în dreptunghiuri mici.- tăiați pătrate individuale, adăugați pliul de umplere și sigilați pentru a face forme de rulouri de cârnați.
Așezați pe o tavă de copt.
Tăiați fante în partea de sus a fiecărei produse de patiserie (orificii de aerisire), apoi periați cu gălbenuș de ou și coaceți la cuptor timp de 20 de minute până devin aurii.note: pentru o versiune vegană, zdrobiți cartoful cu marg vegan și nu glazurați înainte de a da la cuptor. Sunt la fel de bune, pur și simplu nu au acel finisaj strălucitor.