Picant Maryland Crab Dip

Picant Maryland Crab Dip
Picant Maryland Crab Dip ar putea fi o reteta buna pentru a extinde cutia reteta hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 231 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de maioneză, cremă de brânză, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, pescatarian și דל פחמימות, dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Maryland Crab Dip, Maryland Crab Prăjituri, și Maryland Crab Prăjituri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 1 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați cremă de brânză, smântână, maioneză, suc de lămâie, sos Worcestershire, muștar uscat, praf de usturoi și aproximativ 2 linguri de brânză Cheddar. Îndoiți carnea de crab, sosul fierbinte și 2 linguri de condimente pentru fructe de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Condimente De Fructe De MareCondimente De Fructe De Mare
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
Sos FierbinteSos Fierbinte
CrabmeatCrabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați amestecul în vasul de copt pregătit. Se acoperă cu restul de brânză Cheddar și condimente cu fructe de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Fructe De MareCondimente De Fructe De Mare
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit 30 de minute, sau până când se rumenesc cu bule și ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista