Picant Bacon Cheeseburger Dip

Picant Bacon Cheeseburger Dip
Nevoie de un fără gluten și דל פחמימות, hor d ' oeuvre? Scufundarea picantă cu cheeseburger cu slănină ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 16 și costă 1,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 266 calorii. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecetes necesită slănină, sare și piper măcinat, brânză mozzarella parțial degresată și ketchup. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bacon Cheeseburger Dip, Bacon Cheeseburger Dip, și Bacon Cheeseburger Dip.

Instrucțiuni

1
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scoateți slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie, păstrând picăturile în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Rupeți carnea de vită măcinată în bucăți și adăugați la picăturile din tigaie. Gatiti si amestecati carnea de vita pana se rumeneste complet, 7-10 minute; se scurge într-o strecurătoare. Clătiți carnea de vită cu apă pentru a spăla excesul de grăsime; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Transferați carnea de vită scursă într-un castron. Se amestecă sucul de murături în carnea de vită; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Suc De MurăturiSuc De Murături
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Combinați amestecul de carne de vită măcinată, brânza americană, crema de brânză, roșiile tăiate cubulețe cu ardei iute verzi, ceapă verde, ketchup, muștar Dijon și piper cayenne într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Brânză AmericanăBrânză Americană
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
6
Gatiti amestecul de branza la mic, amestecand ocazional, pana cand branza se topeste complet, aproximativ 1 ora. Zdrobiți slănina pe suprafața scufundării pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Revista