Piața de pește Fulton Cioppino cu crutoane de aluat
Piața de pește Fulton Cioppino cu crutoane de aluat necesită aproximativ 29 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 508 calorii, 27G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Pentru $3.62 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 61 ar spune că a lovit locul. Un amestec de vin, unt, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 82%. Rețete similare includ Pudră De Pește + Crutoane De Aluat Old Bay, Crutoane De Usturoi Cu Aluat, și Crutoane Cu Aluat De Usturoi.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și gătiți până se parfumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Usturoi Goya®
4
Adăugați vinul și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați bulionul de pește, roșiile scurse, Golful și cimbru și condimentați cu sare și piper. Se aduce la fierbere și se fierbe până se îngroașă ușor, amestecând ocazional aproximativ 10 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Stoc De Pește
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
În timp ce bulionul se gătește, încălziți 2 linguri de ulei la foc mare într-o tigaie mare separată. Condimentați basul pe ambele părți cu sare și piper și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bass
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Scoateți pe o farfurie.
8
În aceeași tigaie, adăugați încă 2 linguri de ulei, condimentați creveții și sotati până se rumenesc ușor, aproximativ 1 minut pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Scoateți placa cu basul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bass
10
Adăugați scoicile, midiile, basul și creveții în bulionul redus și gătiți până când scoicile și midiile se deschid, aruncând orice nu se deschide, aproximativ 3 minute. Se amestecă pătrunjelul și tarhonul și se condimentează cu miere, sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Cutie De Spaghete Uscate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Bass
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Adăugați sos fierbinte, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
12
Preîncălziți tigaia pentru grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
13
Se amestecă untul și pasta de hamsii într-un castron mic. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Hamsie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Ungeți pâinea cu ulei pe 1 parte și condimentați cu sare și piper. Grătiți, cu ulei în jos pe tigaia preîncălzită până se rumenesc ușor, întoarceți-o și continuați să grătiți până se rumenesc ușor pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
15
Scoateți pâinea într-un platou și întindeți o parte din amestecul de unt-hamsie pe partea condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
16
Tăiați fiecare felie în jumătate, transversal.
17
Așezați 1/2 felie de pâine în fiecare castron, turnați o parte din amestec deasupra și deasupra cu restul de 1/2 felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.