Piața de pește Fulton Cioppino cu crutoane de aluat

Piața de pește Fulton Cioppino cu crutoane de aluat
Piața de pește Fulton Cioppino cu crutoane de aluat necesită aproximativ 29 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 508 calorii, 27G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Pentru $3.62 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 61 ar spune că a lovit locul. Un amestec de vin, unt, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 82%. Rețete similare includ Pudră De Pește + Crutoane De Aluat Old Bay, Crutoane De Usturoi Cu Aluat, și Crutoane Cu Aluat De Usturoi.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și gătiți până se parfumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Adăugați vinul și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați bulionul de pește, roșiile scurse, Golful și cimbru și condimentați cu sare și piper. Se aduce la fierbere și se fierbe până se îngroașă ușor, amestecând ocazional aproximativ 10 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Stoc De PeșteStoc De Pește
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
În timp ce bulionul se gătește, încălziți 2 linguri de ulei la foc mare într-o tigaie mare separată. Condimentați basul pe ambele părți cu sare și piper și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
BassBass
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Scoateți pe o farfurie.
8
În aceeași tigaie, adăugați încă 2 linguri de ulei, condimentați creveții și sotati până se rumenesc ușor, aproximativ 1 minut pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Scoateți placa cu basul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BassBass
10
Adăugați scoicile, midiile, basul și creveții în bulionul redus și gătiți până când scoicile și midiile se deschid, aruncând orice nu se deschide, aproximativ 3 minute. Se amestecă pătrunjelul și tarhonul și se condimentează cu miere, sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
BassBass
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Adăugați sos fierbinte, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
12
Preîncălziți tigaia pentru grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
13
Se amestecă untul și pasta de hamsii într-un castron mic. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
14
Ungeți pâinea cu ulei pe 1 parte și condimentați cu sare și piper. Grătiți, cu ulei în jos pe tigaia preîncălzită până se rumenesc ușor, întoarceți-o și continuați să grătiți până se rumenesc ușor pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
15
Scoateți pâinea într-un platou și întindeți o parte din amestecul de unt-hamsie pe partea condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ardei ArbolArdei Arbol
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
16
Tăiați fiecare felie în jumătate, transversal.
17
Așezați 1/2 felie de pâine în fiecare castron, turnați o parte din amestec deasupra și deasupra cu restul de 1/2 felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
18
Garnisiți cu frunze de pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateGreu
Gata În29 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Revista