Peștele de bere al săracului

Bietul om bere aluat de pește ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 703 calorii, 76g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $ 8.26 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cap la magazin și ridica se agită și se toarnă zară clătită se amestecă, se agită și se toarnă zară clătită se amestecă, se agită și se toarnă zară clătită se amestecă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a folosi amestecul de clătite, puteți urma acest fel principal cu Crepes cu praline de arțar-nuc și CR Aproximme fra aprox. che ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit, FODMAP prietenos, întreg 30, și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, care este minunat. Încercați Pește și chipsuri cu aluat de bere, Aluat de bere pentru pește prăjit, și Prăjituri De Pește Cu Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Turnați berea în recipientul pentru amestecul de clătite în locul apei pe care o solicită. Faceți aluatul cât de gros sau subțire doriți. Închideți capacul, dați-i câteva shake-uri și boom-ul este gata.
Scufundați peștele în aluat folosind o pereche de clești sau, dacă doriți să murdăriți un vas, turnați mai întâi aluatul într-un castron. Dacă tăiați peștele în bucăți mai mici, le puteți arunca în recipient, închideți capacul și agitați-l de câteva ori, apoi îndepărtați cu grijă bucățile acoperite.
Scoateți peștele din aluat folosind clești și puneți-l în uleiul fierbinte. Prăjiți peștele până se rumenesc pe ambele părți, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.