Pește și legume Se amestecă

Pește și legume Se amestecă
Amestecul de pește și legume este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 453 calorii. Pentru $ 4.73 pe portie, această rețetă acoperă 66% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de salată, file de tilapia, varză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Pește și legume Se amestecă, New England Fish Fry, și Friptură De Susan Se Amestecă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele într-o tigaie și se gătește pe un aragaz flacără foc mic.Acoperiți cu un capac imediat lăsați aburul până când peștele se face de obicei doar 5-7 minute, în funcție de grosimea peștelui.Apoi turnați excesul de lichid și serviți restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateUșor
Gata În16 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista