Pește și fasole albă Tostadas

Pește și fasole albă Tostadas
Pește și fasole albă Tostadas necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 6,04 USD pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 827 calorii, 34G de proteine, și 45g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de porumb, piper, miere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Kale Nucă De Cocos Și Fasole Albă Tostadas, Tostadas De Pește Chipotle, și Tostadas de pește, stil Veracruz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mic, combinați sucul de lămâie, coaja, usturoiul și uleiul de măsline. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Puneți peștele într-un vas de copt și turnați marinada deasupra. Marinați nu mai mult de 15 până la 30 de minute. Între timp, preîncălziți broilerul sau grătarul. Înveliți ușor o foaie de copt cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți peștele din marinată și aranjați pe foaia de copt, asigurându-vă că lăsați spațiu între bucăți. Se fierbe până se gătește, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Între timp, într-o tigaie medie, încălziți uleiul vegetal la foc mediu. Prăjiți tortilele de porumb, 1 odată, doar până când sunt crocante, răsturnând la jumătatea drumului pentru a rumeni ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se scurge pe prosoape de hârtie și sare cât este încă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
1
Strat fiecare tostada mai întâi cu
Ingrediente de care veți avea nevoie
TostadasTostadas
2
Fasole albă sotată, apoi peștele. Se acoperă cu varza mărunțită și ananasul și salsa de Avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole AlbăFasole Albă
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
3
Garnisiți cu o păpușă de smântână și o stoarcere a unei pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
4
Într-o tigaie mică, la foc mediu, adăugați uleiul. Când uleiul este fierbinte se adaugă ceapa cu un vârf de sare și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați usturoiul și chimenul și gătiți până la parfum, aproximativ 2 minute. Ridicați focul și adăugați vinul alb. Gatiti pana cand vinul se reduce la jumatate. Se amestecă fasolea și oregano și se condimentează cu sare și piper, după gust. Gatiti usor timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Transferați într-un castron de servire și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Într-un castron mediu, faceți pansamentul amestecând 2 linguri de suc de ananas cu sucul de lămâie, miere, ulei și jalapeno. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Adăugați ananasul și ceapa. Îndoiți ușor avocado și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
9
Lăsați aromele să se amestece cel puțin 15 minute înainte de servire.

Ingrediente

1(vinete)avocado, înjumătățit, fără sâmburi și carne cubatăavocado, înjumătățit, fără sâmburi și carne cubată4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat2(iarnă)frunze de cilantro tocatefrunze de cilantro tocate86-inchTortilla de porumb (6 inci) Tortilla de porumb (6 inci)1ulei de măsline extravirgin, 2 întoarceri de tigaie plus câteva pentru stropireusturoi, tocatusturoi, tocat2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat11 kilogram de dovlecel,chimen măcinatchimen măcinat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1micijalapeno, semințe îndepărtate și tăiate cubulețejalapeno, semințe îndepărtate și tăiate cubulețe4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare KosherSare Kosher4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 căpșună, decojită1 căpșună, decojită1var, zested și juiced, plus pene de var pentru garniturăvar, zested și juiced, plus pene de var pentru garnitură3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifasole marină gătităfasole marină gătită1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin2(iarnă)ulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin2(iarnă)ulei de măsline extra-virgin, plus suplimentar pentru foaia de coptulei de măsline extra-virgin, plus suplimentar pentru foaia de copt2(iarnă)frunze proaspete de oregano tocate (sau 2 lingurițe uscate)frunze proaspete de oregano tocate (sau 2 lingurițe uscate)397Nuci de orice fel (tocate)ananas feliat în suc, scurs și sucuri rezervateananas feliat în suc, scurs și sucuri rezervate1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivarză purpurie mărunțităvarză purpurie mărunțită1ceapa rosie, tocata maruntceapa rosie, tocata marunt4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSmântână, pentru garniturăSmântână, pentru garnitură596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite454Nuci de orice fel (tocate)fileuri de pește alb, cum ar fi tilapia, cambulă, talpă, piele aruncată și tăiată în bucăți de dimensiunea degetelorfileuri de pește alb, cum ar fi tilapia, cambulă, talpă, piele aruncată și tăiată în bucăți de dimensiunea degetelor1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1ceapa alba sau galbena, tocata maruntceapa alba sau galbena, tocata marunt

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate61
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista