Pește și chipsuri
Peștele și chipsurile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 6658 calorii, 44G de proteine, și 712g de grăsime. Pentru $6.4 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bere, file de cod, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este uimitor. Încercați Pește bătut cu bere (pentru pește N ' Chips), Pește bătut cu bere (pește și chipsuri), și Pește și chipsuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți cartofii și înjumătățiți pe lungime, apoi tăiați pe lungime în pene groase de 1/2 inch, transferându-le ca tăiate într-un castron mare cu gheață și apă rece. Se răcește 30 de minute.
Încălziți uleiul într-o oală adâncă de 6 litri, la foc moderat, până când înregistrează 325 F pe termometru. În timp ce uleiul se încălzește, scurgeți cartofii și uscați bine cu prosoape de hârtie. Se prăjește o treime din cartofi, amestecând ușor, până când marginile sunt doar aurii, aproximativ 4 minute.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie proaspete pentru a se scurge. Se prăjesc cartofii rămași în 2 loturi, revenind uleiul la 325 km f între loturi.
Scoateți uleiul de pe foc și rezervați. Cartofi răciți, aproximativ 25 de minute.
Încălziți uleiul la foc moderat până când se înregistrează 350 F. Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 250 F.
Prăjiți din nou cartofii, în 3 loturi, până se rumenesc adânc și crocant, aproximativ 5 minute pe lot. Returnați uleiul la 350 cm. f între loturi.
Transferați cu lingura cu fante pe prosoape de hârtie proaspete ca prăjite și scurgeți scurt, apoi aranjați în 1 strat într-o tigaie superficială și păstrați cald în treimea superioară a cuptorului.
Creșteți temperatura uleiului la 375 F. Se cerne 1 1/2 căni de făină într-un castron, apoi se amestecă ușor în bere până se combină. Se amestecă 1/4 linguriță sare.
Presărați pește pe ambele părți cu 3/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper, apoi dragați în restul de 1/2 cană de făină, scuturând excesul. Înveliți 4 bucăți de pește în aluat, câte 1 și glisați în ulei ca acoperite. Se prăjește peștele acoperit, întorcându-se frecvent, până devine auriu și gătit, 4 până la 5 minute.
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie și păstrați-o caldă în treimea inferioară a cuptorului, apoi prăjiți peștele rămas în loturi de 4, returnând uleiul la 375 km f între loturi.
Condimentați peștele și chipsurile cu sare.
Chipsurile pot fi prăjite pentru prima dată cu 3 ore înainte și păstrate, neacoperite, la temperatura camerei până la prăjire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.