Pește Într-O Pungă
Peștele într-o pungă este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 2 porții. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 340 calorii, 1g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă de la reallynicerecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați salvie, vin, pește 150g - 180g și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Easy Fish Molee (Tocană De Pește În Stil Indian De Sud Cu Nucă De Cocos), Prăjiturile de pește și bilele de pește ale lui Naomi Duguid, și Escabeche De Pescado (pește marinat sau pește murat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C.asigurați-vă că peștele a fost eviscerat și solzii au fost îndepărtați. Feliați untul și zdrobiți ușor căței de usturoi.Scoateți o foaie de folie de două ori lungimea peștelui și așezați-o pe blatul de lucru.
Așezați un pește în mijlocul foliei și puneți jumătate din celelalte ingrediente; 1 cățel de usturoi, 1 linguriță de capere, 3 frunze de salvie, 35g unt pe pește. Condimentează cu sare și piper. Apoi repetați pentru celălalt pește.Aduceți părțile laterale ale foliei împreună și apoi sigilați capetele foliei, astfel încât să rămâneți cu o formă de barcă.
Se toarnă jumătate din vinul alb într-o pungă de folie și cealaltă jumătate din vin în cealaltă pungă.Închideți partea superioară a pungii de folie pliând-o de mai multe ori până când punga este sigilată.
Așezați coletul pe o tavă de copt și coaceți la cuptor timp de 15 minute, peștele trebuie să se simtă ușor ferm, dar totuși umed când este gătit.Când peștele este gătit, scoateți-l din cuptor și lăsați-l să se odihnească timp de 5 minute, încă în punga de folie.Deschideți un capăt al pungii de folie și turnați toate sucurile într-un ulcior de turnare (acest lucru face mai ușor să scoateți peștele din pungă). Acesta va fi sosul.Deschideți complet punga, îndepărtați peștele (dacă pielea se lipește de folie, fie tăiați-o cu grijă de folie cu un cuțit ascuțit, fie pur și simplu nu vă faceți griji) și serviți cu sosul. L-am servit cu chipsuri de tigaie și o mazăre grosieră pură.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris