Pește-spadă Sicilian cu legume dulci și acre

Pește-spadă Sicilian cu legume dulci și acre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele-spadă Sicilian cu legume dulci și acre. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $ 9.3 pe portie. O porție conține 610 calorii, 59G de proteine, și 34G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ceapă cipollini, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Pește-spadă dulce și acru, Pui dulce și acru fiert Sicilian, și Sicilian Dulce Și Acru Vinete Savura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa și gătiți până la aur, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați feniculul și gătiți până când este ușor moale, 2 până la 3 minute. Se amestecă zahărul și se condimentează cu sare și piper kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4
Adăugați oțetul, usturoiul și 1 cană de apă; se aduce la fierbere, amestecând, apoi se reduce focul la mediu scăzut și se fierbe până când ceapa este fragedă, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Între timp, pregătiți peștele: tocați fin nucile de pin cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
6
Amestecați nucile, coaja de lămâie, pătrunjelul și sarea de mare și piperul după gust pe o tăietură. Se usucă peștele-spadă și se unge cu ulei de măsline pe ambele părți. Apăsați peștele în amestecul de nuci, întorcându-vă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Pește-spadăPește-spadă
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline și rotiți pentru a acoperi. Când uleiul strălucește, puneți peștele în tigaie și gătiți, netulburat, până când este auriu pe fund, 4 până la 5 minute. Întoarceți și gătiți până când sunt aurii pe cealaltă parte, încă 3 până la 4 minute. Folosind clești, așezați fiecare friptură de pește-spadă pe partea sa pentru a căuta marginile, 1 până la 2 minute. Reduceți căldura la mediu scăzut. Întoarceți peștele astfel încât partea mai ușoară să fie în jos și gătiți până când este doar fermă la atingere, încă 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Pește-spadăPește-spadă
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Transferați pe o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1
Adăugați roșiile, oregano, caperele și saramura în ceapă și gătiți până când roșiile se înmoaie, 5 până la 8 minute. Se condimentează cu sare și piper kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
2
Se taie peștele și se împarte între plăci. Puneți legumele și sucurile pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
3
Stropiți cu sucul de lămâie și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
4
Fotografie realizată de Con Poulos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris
Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris
O culoare aurie intensă, cu indicii de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finala echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Împerechează acest vin alături de foie gras prăjit, carne albă la grătar sau prăjită (carne de porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, mâncăruri cu ciuperci precum risotto.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate74
Revista