Pește-spadă Paillard cu praz și grapefruit
Rețeta Pește-spadă Paillard cu Praz și Grapefruit se poate face în aproximativ 50 de minute. O porție conține 280 de calorii, 18 g de proteine și 20 g de grăsimi. Pentru 2,32 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. Această rețetă de la Foodnetwork necesită semințe de muștar, muștar dijon, ulei de măsline extravirgin plus 2 linguri și coaja și suc de 1 grapefruit roz. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 59%, care este solid. French într-o clipită: Peștele-spadă Paillard cu salată de citrice, Barbun la cuptor cu slănină, praz și grapefruit și Chicken Paillard sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Puneți paillard de pește-spadă pe 4 farfurii separate rezistente la cuptor, acoperiți fiecare cu plastic și puneți la frigider. Aduceți 2 litri de apă la fiert, adăugați 1 lingură de sare și puneți la îndemână o baie de gheață într-un bol de amestecare de 8 litri. Puneți julienne de praz în apă clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Scoateți prazul și puneți-l în baia de gheață pentru a se răci, aproximativ 1 minut.
Scoateți din baia cu gheață, scurgeți bine și lăsați deoparte.
Într-un castron mic, amestecați coaja și sucul de grepfrut, muștarul, uleiul de măsline și semințele de muștar până se emulsionează ușor.
Scoateți farfuriile de pește-spadă din frigider și descoperiți.
Puneți în cuptorul preîncălzit și gătiți 30 până la 45 de secunde, până când devine doar opac.
Scoateți și puneți pe blat. Se imbraca prazul cu uleiul ramas si zeama de lamaie si se imparte in 4 farfurii de peste spada, facand o gramada in mijlocul fiecaruia.
Pe fiecare farfurie se aseaza 3 bucati de grapefruit si se presara cu coaja.
Stropiți cu sos și serviți cald.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Peștele-spadă funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Argyle Reserve Pinot Noir cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Argyle Reserve Pinot Noir
Valea Willamette este cel mai bine cunoscută pentru bogatul lor Pinot Noir și acesta este unul dintre cele mai mari și mai bogate din Argyle! Ia culoarea și parfumul unui trandafir de Guinee, adaugă arome de fructe de cireșe negre și boabe de marion cu arome de condimente de pământ turnat și cacao închisă și abia începi să te apropii de complexitatea acestui vin. „Coapt și generos, cu nuanțe distincte de violetă și petale de trandafir la aromele de cireșe și condimente, persistente cu textură fină. Are nevoie de timp pentru a se instala. Douăzeci la sută din vin va fi îmbuteliat sub capac cu filet. Vinul îmbuteliat sub capac cu filet a obținut un scor 92. puncte. Cel mai bun din 2007 până în 2012."-Wine Spectator