Pește-Spadă Marinat Italian La Grătar

Pește-Spadă Marinat Italian La Grătar
Rețeta de pește-spadă marinată italiană la grătar ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 25 minute. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 1012 calorii, 67g de proteine, și 79G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $ 8.7 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, cimbru, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pește-Spadă Marinat Italian La Grătar, Pește-Spadă La Grătar Marinat Cu Soia-Ghimbir, și Pui la grătar marinat Italian cu dovlecei.

Instrucțiuni

1
Așezați fripturile de pește-spadă într-o pungă cu fermoar, lăsând punga unsealed.In un castron mic, combinați 3 tbs. uleiul de măsline și ingredientele rămase pentru a face amestecul de marinadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Pește-spadăFripturi De Pește-spadă
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă marinada în pungă cu pește, aruncând peștele cu degetele până când este complet acoperit.Sigilați punga, eliberând cât mai mult aer posibil.Marinați la frigider timp de 3 până la 4 ore.Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.Odată ce grătarul este fierbinte, periați grătarul cu lingura rămasă de ulei de măsline.Grătiți peștele timp de 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când centrul fripturilor este gătit și peștele se fulgi ușor atunci când este bifurcat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate48
Revista