Pește mediteranean și cuscus
Peștele și cuscusul mediteranean este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 2 porții. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 254 calorii. 54 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Dacă aveți la îndemână măsline, coajă de lămâie, cuscus și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Rețetă de salată de pește cu cuscus (omega 3 și cuscus), Cușcuș Mediteranean, și Cușcuș Mediteranean.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Luați o foaie mică de folie, de aproximativ A4, și puneți un file de pește deasupra. Condimentați peștele, apoi stropiți cu jumătate din sucul de lămâie și coaja, jumătate din ardeii iute feliați și jumătate din busuioc.
Înjumătățiți 4 roșii și puneți-le în jurul peștelui.
Așezați o altă foaie de folie deasupra și pliați marginile împreună pentru a sigila. Repetați cu cealaltă bucată de pește și transferați pe o foaie de copt. Gatiti 15-18 minute pana cand Punga s-a umflat (sau gatiti pe gratar).
În timp ce peștele gătește se toarnă 100 ml de apă clocotită peste cuscus, se acoperă, apoi se lasă să se umfle 5 minute. Se toacă restul de roșii și se amestecă cu cuscusul, balsamicul, castravetele, busuiocul rămas, sucul de lămâie și coaja și măslinele. Condimentați și serviți alături de pește cu pene de lămâie pe lateral pentru a le stoarce.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.