Pește la grătar cu frunze de banană

Peștele la grătar cu frunze de banană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 660 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 6,9 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână câteva frunze de banană, apă, lemongrass și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pește Întreg La Grătar Pe Frunze De Banană, Pește Învelit În Frunze De Banană, și Grătar: pește umplut învelit în frunze de banană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sambal de pește la grătar: pregătiți sambalul măcinând ardei iute, șalotă, belacan și lemongrass într-un robot de bucătărie. Asigurați-vă că pasta de sambal este bine amestecată și netedă.
Încălziți un wok și tumis (amestecați) pasta de sambal până când este aromată sau când uleiul se separă de pasta de sambal.
Adăugați condimentele: sare, zahăr și sos de pește și amestecați rapid, scoateți vasul și lăsați-l deoparte.Sambal Belacan și Condiment de șalotă feliată: înmuiați pulpa de tamarind cu apă timp de 15 minute și extrageți sucul. Într-un mortar și pistil sau robot de bucătărie, bateți/amestecați ardeii iute roșii, ardeii iute pentru ochi de păsări și belacanul prăjit.
Adăugați suc de tamarind, zahăr, sare și șalotă feliată în sambal. Se amestecă bine și se lasă deoparte.Pește la grătar cu frunze de banană:Ungeți o tigaie plată (am folosit o tigaie japoneză tamagoyaki) și apoi așezați câteva foi de frunze de banană în tigaie.
Adăugați 1 lingură de ulei de gătit deasupra frunzelor de banană și întindeți uleiul uniform.
Așezați peștele deasupra frunzelor de banană și adăugați 3 linguri de sambal deasupra peștelui.
Încălziți tigaia de pe aragaz la foc mediu și acoperiți-o cu un capac. (Folosiți un prosop pentru a acoperi colțurile tigaiei în cazul în care capacul este prea mic pentru a acoperi complet tigaia. Acest lucru va asigura capcanele de căldură din interiorul tăvii în timpul procesului de grătar.) Așteptați aproximativ 8 minute și întoarceți peștele pe cealaltă parte.
Adăugați încă 3 linguri de sambal pe cealaltă parte. Gatiti inca 8 minute sau cam asa ceva. Până atunci, puteți mirosi aroma dulce a frunzelor de banane arse și a peștelui la grătar. Dish afară și se servește imediat cu sambal belacan și eșalotă felii condiment.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio