Pește la cuptor cu umplutură de Confetti
Peștele la cuptor cu umplutură de Confetti ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 295 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.77 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați broccoli, pătrunjel, sare condimentată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Gogoși Confetti La Cuptor, Confetti Cartofi Copți De Două Ori, și Gogoși coapte Confetti cu glazură ușoară de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri) cu spray de gătit.
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți bulionul și 2 linguri de unt până la fierbere la foc mare. Se amestecă legumele congelate; gatiti 2 minute.
Se amestecă amestecul de umplutură până se umezește uniform. Lingura în vasul de copt. Aranjați fileurile de pește pe amestecul de umplutură. Topiți restul de 1 lingură de unt; se amestecă pătrunjelul și sarea condimentată.
Ungeți amestecul de unt peste pește.
Acoperiți cu folie; coaceți aproximativ 35 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.