Pește cu roșii, măsline și capere

Pește cu roșii, măsline și capere
Peștele cu roșii, măsline și capere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 248 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 89 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți piper, ceapă, roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați Filetes de Pescado a la Veracruzana (file de pește fiert cu roșii, capere, măsline și ierburi), Fripturi de pește cu măsline și capere, și Bruschetta Cu Roșii, Măsline Și Capere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mare antiaderentă încălziți 2 lingurițe de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați pește și gătiți până la opac în centru, aproximativ 2 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
4
Transferați peștele într-un platou și cort cu folie pentru a menține peștele cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei în aceeași tigaie; se adaugă ceapa și se sotează 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați vinul și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
7
Adăugați roșiile, măslinele și caperele și ardeiul roșu zdrobit, dacă folosiți, și gătiți încă 3 minute. Se amestecă spanacul și se gătește până se ofilește, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper. Puneți sosul peste pește și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
SpanacSpanac
CapereCapere
MăslineMăsline
SosSos
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Revista