Pește alb afumat Gefilte cu sos de lamaie-hrean ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 143 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Un amestec de frunze de salată de unt, sare, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pește alb afumat Gefilte cu maioneză de hrean, Coji Umplute Cu Pește Alb Afumat Într-Un Sos De Lămâie B. Chamel, și Pește Gefilte cu hrean proaspăt de sfeclă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti morcovii in tigaie cu apa sarata clocotita pana cand este foarte frageda, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de apă de gătit într-un castron mic. Se amestecă masa matzo în apă; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Așezați morcovii în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie grea la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se adauga ceapa si saut pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
6
Adăugați ceapa verde și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
7
Adăugați amestecul de ceapă la morcovi în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ceapă
8
Adăugați amestecul de masă matzo; amestecați până când amestecul este curățat și neted. Folosind mixerul electric, bateți 3 ouă și sucul de lămâie într-un castron mare până când este spumos și ușor îngroșat, aproximativ 4 minute. Se amestecă amestecul din procesor; Nu curățați vasul procesorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
9
Amestecați fileurile de pește, peștele afumat, sarea și piperul în același vas de procesare până când peștele este tocat mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Adăugați oul rămas și amestecați în pasta grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
11
Adăugați amestecul de pește în amestecul de masă matzo și amestecați bine. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește foarte mult, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Pește
12
Tapetați foaia mare de copt cu hârtie cerată. Folosind mâinile umede, formați 1/4 cană de amestec de pește pentru fiecare găluște în oval în formă de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
13
Așezați pe foaia pregătită. Acoperiți cu hârtie cerată și răciți în timp ce pregătiți varza și aburul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
14
Setați suportul pentru aburi de legume în oală mare. Umpleți oala cu suficientă apă pentru a se întâlni, dar nu acoperiți, fundul raftului. Rack de linie cu frunze de varză. Aranjați 8 găluște de pește pe frunze; acoperiți cu varză suplimentară. Aduceți apă la fiert. Acoperiți oala și găluștele cu aburi până când sunt fierte și ferme la atingere, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Varză
Apă
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
15
Transferați frunzele superioare de varză pe platou. Se acoperă cu găluște gătite. Acoperiți cu frunze de varză de jos. Aburiți găluștele rămase în frunze suplimentare de varză în încă 2 loturi. Acoperiți și refrigerați peștele gefilte până la rece, cel puțin 6 ore. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Pește
1
Împingeți usturoiul prin presa de usturoi într-un castron mic sau tocați usturoiul și puneți-l într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Carne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Presă De Usturoi
Bol
2
Se amestecă hreanul și sucul de lămâie. Treceți treptat în maioneză. Sos de sezon cu sare și piper. Capac; se răcește până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Hrean
Suc De Lămâie
Maioneză
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Plăci de linie cu frunze de salată. Aranjați 1 sau 2 găluște de pește pe fiecare. Lingură sos de lămâie-hrean alături.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.