Petreceri Potluck: Liceu Muzical 4
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Potluck Parties: High School Musical 4. Această rețetă face 4 porții cu 353 calorii, 46G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.33 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de condimente, pește fulgios, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Petreceri Potluck: suntem pe o barcă, Brioșe Cu Afine Bogate În Proteine, Bogate În Fibre, și Mini Taco Pizza Bites și o vizită înapoi la școală la Staples înapoi la Centrul școlar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a semăna roșiile pentru salsa, tăiați pur și simplu roșia în jumătate și stoarceți sucul și semințele. Sucul tinde să fie puțin acid, iar semințele sunt amare (nu face o salsa delicioasă). Cantitatea de zahăr de care aveți nevoie variază, deoarece depinde de cât de coapte și dulci sunt roșiile. Dacă sezonul său de roșii aș spune că nu aveți nevoie de zahăr. Dar dacă sunt roșii de carne de vită de la super market, cu siguranță aveți nevoie de zahăr.Marinați peștele în usturoi, suc de lămâie, sos fierbinte, ulei și sare și piper timp de aproximativ 30 de minute înainte de a începe să gătiți. În timp ce marinarea sa încălzește grătarul. Dacă nu aveți un grătar (interior sau exterior), puteți fierbe peștele sau tigaia.În timp ce peștele se marinează, tăiați varza și lăsați-o deoparte. Acum toate condimentele tale sunt gata și gata de plecare. Tot ce trebuie să faceți este să gătiți peștele.Dacă aveți o tigaie la grătar, asigurați-vă că este extrem de fierbinte înainte de a găti pește. Chiar dacă marinada are sare și piper în ea, odată ce peștele este pe tigaie, aș condimenta din nou. Gatiti pe o parte aproximativ 3 minute si intoarceti si gatiti inca 3 minute. Asigurați-vă că aveți semne bune de grătar (aromă). Când întoarceți peștele prima dată, ungeți-l cu marinada rămasă.Odată ce peștele este gătit și s-a răcit ușor, fulgați peștele cu degetele sau cu o furculiță.
Încălziți tortilla în cuptor sau cuptor cu microunde și mâncați!