Pesto vegan de roșii uscate la soare
Pesto de roșii uscate la soare vegan este o rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană, cu 4 porții. Acest condiment are 185 de calorii , 2 g de proteine și 19 g de grăsime per porție. Pentru 1,25 USD per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 68 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de frunze de busuioc, frunze de busuioc, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor excelent de 87% . Rețete similare sunt Farfalle cu pesto de roșii uscate la soare, cârnați și fenicul , salată de quinoană și năut cu roșii uscate la soare și cireșe uscate și cremă de brânză cu roșii uscate la soare și patiserie pesto .
Instrucțiuni
Pune busuiocul, roșiile, usturoiul, sarea și nucile într-un robot de bucătărie sau un blender electric. Piure.
Adăugați încet ulei de măsline și amestecați încet până când amestecul ajunge la textura dorită.