Pesto vegan de roșii uscate la soare

Pesto vegan de roșii uscate la soare
Pesto de roșii uscate la soare vegan este o rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană, cu 4 porții. Acest condiment are 185 de calorii , 2 g de proteine și 19 g de grăsime per porție. Pentru 1,25 USD per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 68 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de frunze de busuioc, frunze de busuioc, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor excelent de 87% . Rețete similare sunt Farfalle cu pesto de roșii uscate la soare, cârnați și fenicul , salată de quinoană și năut cu roșii uscate la soare și cireșe uscate și cremă de brânză cu roșii uscate la soare și patiserie pesto .

Instrucțiuni

1
Pune busuiocul, roșiile, usturoiul, sarea și nucile într-un robot de bucătărie sau un blender electric. Piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați încet ulei de măsline și amestecați încet până când amestecul ajunge la textura dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista