Pesto De Roșii Uscate La Soare Răspândit
Răspândirea pesto de roșii uscate la soare este o fără gluten rețetă cu 3 porții. Acest condiment are 109 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, roșii uscate la soare, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 64%. Încercați Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle, și Calzone vegane de casă cu roșii uscate la soare și răspândirea Pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați roșiile și apa clocotită într-un castron mic; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Scurgeți, rezervând 1 lingură de lichid.
Poziționați lama cuțitului în vasul procesorului alimentar. Aruncați usturoiul prin jgheabul alimentar cu procesorul în funcțiune și procesați 3 secunde sau până când usturoiul este tocat.
Adăugați lichidul de roșii rezervat, roșiile, brânza și ingredientele rămase. Puls de 4 ori sau până la tocat. Se răcește, dacă se dorește.