Pesto De Mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Pesto de mentă. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 242 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Un amestec de sare și piper kosher, frunze de mentă, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pesto De Mentă, Pesto De Mentă, și Pesto De Mentă.
Instrucțiuni
Puneți migdalele într-o tigaie mică la foc mediu. Toast până la parfumat și ușor rumenit, aproximativ 4 minute.
Transferați la robotul de bucătărie echipat cu lamă de oțel.
Adăugați usturoiul de mentă și coaja de lămâie în procesul alimentar. Pulsați până când totul este tocat mărunt, aproximativ 5 impulsuri de 1 secundă, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Cu robotul de bucătărie în funcțiune, turnați ulei prin tubul de alimentare într-un flux lent și constant. Păstrați robotul de bucătărie în funcțiune până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Adăugați feta și suc de lămâie; puls pentru a combina. Condimentează cu sare și piper după gust. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la o săptămână sau într-o pungă Ziploc la congelator până la șase luni.