Pere în miere și Caramel de nuci de pin cu brânză artizanală

Pere în miere și Caramel de nuci de pin cu brânză artizanală
Pere în Caramel de miere și nuci de pin cu brânză artizanală este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 189 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare de mare, miere ușoară, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Salată de spanac cu Mozzarella, pere, nuci de pin și un sos cald de miere, muștar și slănină, Caramel De Cardamom De Miere Pentru Mere Sau Pere, și Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt.

Instrucțiuni

1
Gatiti untul nesarat intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați jumătăți de pere, tăiate cu fața în jos, în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Stropiți miere peste pere și rotiți ușor tigaia pentru a amesteca untul și mierea. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și gătiți până când perele sunt fragede atunci când sunt străpunse cu cuțitul, învârtind ocazional tigaia și adăugând câteva linguri de apă în tigaie dacă sosul de caramel devine chihlimbar adânc înainte ca perele să fie fragede, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
UntUnt
MiereMiere
PerePere
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuțitCuțit
4
Transferați perele, tăiate cu fața în sus, pe platoul de servire. Top pere cu brânză. Întoarceți tigaia cu sos de caramel la foc mediu-mare; adăugați nuci de pin în tigaie și presărați ușor cu sare de mare. Gatiti pana cand sosul in tigaie se rumeneste si clocoteste, aproximativ 2 minute. Puneți sosul peste pere și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Nuci De PinNuci De Pin
Sare De MareSare De Mare
BrânzăBrânză
PerePere
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Finalizați această masă pe o notă dulce cu un vin de desert cu recoltare târzie. Aromele de pere și gutui cu miere ale " Le Vol des Anges "din 2006 (3 USD
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De DesertVin De Desert
GutuiGutui
PerePere
2
din Podgoria Bonny Doon din California sunt perfecte cu acest desert. În plus, strugurii Roussanne din care este fabricat vinul sunt produși folosind practici biodinamice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RoussanneRoussanne
StruguriStruguri
VinVin
1
Pentru a comanda brânzeturi americane Artizanale, mergeți la artisanalcheese.com, murrayscheese.com, sau cowgirlcreamery.com.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista