Pere fierte cu sos de Caramel Alb
Perele braconate cu sos de Caramel alb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 300 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 84 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă, pere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Pere fierte cu sos de Caramel condimentat, Miere Lavanda Vin Alb Pere Fiert În Apă, și Pere fierte în sos de zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 8 căni de apă și zahăr la fiert într-un cuptor olandez.
Adăugați pere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 12 până la 15 minute sau până se înmoaie.
Scoateți din căldură; descoperiți și lăsați să se răcească.
Acoperiți perele și răciți 8 ore, dacă doriți.
Scurgeți perele și tăiați-le în felii subțiri, păstrând tulpinile intacte.
Se servește cu sos de Caramel Alb; garnisiți, dacă doriți.