Pere De Cardamom Cu Zahăr
Perele de Cardamom îndulcite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 372 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați înghețata vanillan, extractul vanillan din madagascar, sarea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 12%. Încercați Verdeturi De Primavara Cu Pere, Nuci Zaharisite Si Gorgonzola, Cardamom Coapte Pere, și Pere cu Cardamom și șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie la foc mediu-mare, adăugați untul. Pe măsură ce untul se topește și începe să spumeze, adăugați perele Bosc. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute pana cand incep sa se inmoaie.
Adăugați zahărul brun și amestecați pentru a încorpora amestecul de zahăr, acoperind uniform perele. Amestecați sarea, cardamomul și extractul de vanilie și continuați să amestecați până când lichidul devine siropos.
Transferați într-un bol de servire și serviți peste înghețată de vanilie garnisită cu ghimbir cristalizat.