Pere caramelizate cu brânză albastră și gastrică de ghimbir

Pere caramelizate cu brânză albastră și gastrică de ghimbir
Pere caramelizate cu brânză albastră și ghimbir Gastrique este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 250 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de apă, pere de bosc, oțet de șampanie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 12%. Rețete similare includ Quiche de brânză albastră cu pere caramelizate, Pere De Ghimbir Caramelizat, și Pere cu brânză albastră și Prosciutto.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mică la foc mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; gătiți până se reduce la 1/2 cană (aproximativ 8 minute), amestecând ocazional până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți amestecul printr-o sită fină într-un bol, rezervând lichid de gătit; aruncați solidele. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Topiți zahărul brun și untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Gatiti 2 minute. Se amestecă cimbru tocat, suc și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
SucSuc
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați pere, tăiate în jos, la tigaie. Reduceți căldura la minim; gatiti 2 minute sau pana cand se inmoaie, intorcand o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Aranjați 2 pene de pere pe fiecare dintre cele 4 farfurii; stropiți perele uniform cu sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Presărați 2 linguri de brânză peste fiecare porție; topiți fiecare porție cu 2 linguri de lichid de gătit rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
7
Se presară cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
8
Garnisiți cu crengute de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista