Pepene Verde Kimchi

Pepene Verde Kimchi
Pepene verde Kimchi este un fără gluten, fără lactate și pescatarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 122 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,19 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ceapă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina In Seara Asta: Kimchi Jigae (Tocană De Kimchi), Midii Curry roșii cu piure de Kimchi din cartea de bucate Kimchi, și Găluște Kimchi Aburit (Jjin Kimchi Mandu) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Presărați coaja de pepene verde cu sarea și aruncați pentru a combina. Puneți deoparte timp de 30 de minute până când umezeala s-a extras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Scurgeți coaja și uscați-o pe o foaie de copt căptușită cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Adăugați 1 cană de carne de pepene verde, sos de pește, zahăr, usturoi, ghimbir și ceapă într-un robot de bucătărie. Puls până la combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Pepene VerdePepene Verde
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
5
Transferați într-un castron și amestecați fulgii de chili coreeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Adăugați coaja de pepene verde scursă și scallions și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
7
Transferați într-un borcan și lăsați-l să se odihnească cel puțin 12 ore înainte de servire.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Mulderbosch Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Mulderbosch Chenin Blanc
Mulderbosch Chenin Blanc
Un nas puternic de guava, coajă de tei și pere coapte întărite de caprifoi și flori de portocal. Un gust suculent cu fructul pasiunii opulent, urmând din nas și terminând cu caracteristici de grapefruit tartă. Aciditatea răcoritoare este perfect contracarată de un gust mediu cremos și un condiment subtil derivat din stejar. Vintage 2011 este un stil mai condus de fructe, care este mai proaspăt și mai uscat în comparație cu vintage 2010. Un vin încântător accesibil, care este gura-wateringly moreish.Partener cu crustacee, ton la grătar, sardine la grătar, pui fript cu lămâie și ierburi sau tocănițe de legume.
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista