Penne Rosa cu pui cu crustă de parmezan
Penne Rosa cu pui cu crustă de parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 6 și costă 3,44 USD pe porție. O porție conține 761 calorii, 42G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 235 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, roșii, brânză parmezană și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este super. Încercați Penne Rosa, Pui și parmezan Penne, și Pui oferte parmezan cu Penne și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Așezați 2 căni de parmezan într-un castron puțin adânc.
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați penne și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, aproximativ 11 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Scufundați sânii de pui în albusurile bătute.
Apăsați puiul în parmezan într-un castron puțin adânc pentru a acoperi ambele părți.
Aruncați ușor între mâini, astfel încât orice brânză care nu s-a blocat să poată cădea.
Așezați puiul pe foaia de copt pregătită.
Coaceți pieptul de pui în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru și sucurile se limpezesc, aproximativ 18 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Între timp, încălziți sosul Alfredo, roșiile tăiate cubulețe, sosul de roșii și fulgii de ardei roșu într-o cratiță mare la foc mic. Lăsați să se fierbe în timp ce terminați pașii rămași.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ciupercile și spanacul până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Se amestecă legumele în sos.
Așezați pastele penne într-un bol de servire; feliați sânii de pui și aranjați peste paste.
Se toarnă sosul peste paste și pui și se presară deasupra 1 cană de parmezan rămasă.