Penne cu sos de dovlecei-parmezan

Penne cu sos de dovlecei-parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 433 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de frișcă grea, dovlecei, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 64%. Încercați Paste simple Penne cu un sos de cremă de parmezan luminat, Penne și dovlecei aruncat cu un sos picant Shiraz, și "Sos" rustic de dovlecei italieni cu Penne și cârnați de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați dovleceii în tigaie; saut 5 minute sau până când este fraged și auriu.
Scoateți din tigaie; rece.
Așezați 1/4 cană de dovlecei fierți, busuioc, 1/4 cană de brânză, nuci de pin și usturoi într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă fin. (Păstrați amestecul în procesor.)
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa în tigaie; saut 10 minute sau până devine auriu. Întoarceți dovleceii fierți rămași în tigaie.
Combinați 6 litri de apă și 1 linguriță de sare kosher într-un cuptor olandez mare și aduceți la fierbere. Gatiti pastele in apa clocotita conform instructiunilor pachetului.
Se scurge într-o sită peste un castron, rezervând 1/3 cană lichid de gătit.
Adăugați paste la legume.
Cu procesorul pornit, adăugați lichid rezervat amestecului de busuioc; procesați până la omogenizare.
Adăugați amestecul de busuioc în paste.
Adăugați smântână, sare rămasă și piper; se amestecă. Se acoperă cu brânza rămasă.