Penne cu cârnați italieni și ardei
Rețeta Penne cu cârnați italieni și ardei ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 40 minute. Pentru $3.02 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 536 calorii. Un amestec de brânză asiago, ardei gras, roșii prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Skillet cârnați italieni și ardei cu Penne de grâu integral, Skillet cârnați italieni și ardei cu Penne de grâu integral, și Penne cu cârnați și ardei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți penne în cratiță mare până la coacerea dorită, conform instrucțiunilor de pe pachet.
Se scurge; reveniți la cratiță.
Adăugați busuioc; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Între timp, încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu până când este fierbinte.
Adăugați legături de cârnați, ardei grași și ceapă; gătiți 6 până la 8 minute sau până când legăturile de cârnați se rumenesc, amestecând ocazional.
Adăugați roșiile și sosul de roșii; se amestecă bine. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și gătiți 13 până la 15 minute sau până când legăturile de cârnați sunt bine gătite și sosul are consistența dorită, amestecând ocazional.
Serviți sosul peste penne.