Peel și mănâncă creveți BBQ
Peel și să mănânce creveți BBQ ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Acest curs principal are 388 calorii, 49G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru $ 5.53 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, sare kosher, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coajă Ușoară De Creveți (Fierbere De Creveți), Cojiți și mâncați creveți, și Coaja picantă și mănâncă creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateți împreună ardeiul, pudra de ancho, zahărul brun, chimenul, usturoiul, uleiul de canola, sarea și piperul într-un bol mic.
Așezați creveții într-un castron mare, adăugați condimentele frecați și amestecați bine pentru a acoperi fiecare creveți.
Încălziți grătarul la înălțime.
Frigarui 1/2 creveți și locul pe o tigaie gratar pentru a găti până la doar fierte prin, 3-4 minute. Se amestecă jumătate din ceapa verde și se transferă într-un platou mare sau participare pe pungi de hârtie maro. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie și repetați cu ingredientele rămase.