Pecan Cinnamon Angel Food Cake

Pecan Cinnamon Angel Food Cake
Dacă doriți să adăugați mai multe lactate gratuit rețete pentru repertoriul dvs., Pecan Cinnamon Angel Food Cake ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $2.41 pe portie, primești un desert care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 546 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, zahăr brun, topping bătut și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort Cu Mâncare Pecan Angel, Cinnamon-Apple Angel Food Cake, și Tort De Mâncare Înger.

Instrucțiuni

1
Tăiați cu grijă blatul de 1 inch al tortului angel food; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Amestec De Budincă De Vanilie Fără Grăsimi, Fără Zahăr (cum Ar Fi Jell-O®)Ambalaj Amestec De Budincă De Vanilie Fără Grăsimi, Fără Zahăr (cum Ar Fi Jell-O®)
2
Tăiați în tort și îndepărtați ușor miezul tortului, lăsând o margine groasă de 1 inch de jos și în jurul laturilor. Zdrobiți tortul cu miez în bucăți mici.
3
Într-un castron mediu, amestecați bucățile de tort, crema de brânză, zahărul brun, nucile pecan și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Umpleți inelul central al tortului cu mâncare de înger cu amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Amestec De Budincă De Vanilie Fără Grăsimi, Fără Zahăr (cum Ar Fi Jell-O®)Ambalaj Amestec De Budincă De Vanilie Fără Grăsimi, Fără Zahăr (cum Ar Fi Jell-O®)
5
Puneți tortul la loc.
6
Tort de îngheț cu topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
7
Se ornează cu nuci pecan tocate și scorțișoară măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Bucăți De PecanBucăți De Pecan

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Tortul cu mâncare Angel poate fi asociat cu vin spumant și spumant ros Euro. Un roz spumant ușor și crocant completează tortul fluffy angel food-cu atât mai mult dacă îl serviți cu căpșuni. Desigur, un vin alb spumant dulce va funcționa și el. Ai putea încerca Ballatore Rosso roșu Spumante. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 8 dolari pe sticlă.
Ballatore Rosso Roșu Spumante
Ballatore Rosso Roșu Spumante
Culoarea vibrantă, rubinie a Ballatore Rosso Red Spumante îl face un vin spumant captivant. Aromele îmbietoare care amintesc de mure și citrice formează un buchet încântător de complex. Bine echilibrat și bogat în caracter varietal, acest vin spumant reîmprospătează prin combinarea aromelor de zmeură și cireșe, oferind un finisaj clar și curat.În timp ce spumantele sunt savurate în mod tradițional cu deserturi, Ballatore Rosso Red Spumante este un însoțitor elegant și festiv pentru orice ocazie.Alcool: 8,20%
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista