Peachy Carne De Porc Medaillons

Peachy Carne De Porc Medaillons
Peachy carne de porc Medaillons este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 233 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime per portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână filete de porc, nectar de piersici, rădăcină de ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până nectar de piersici ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Condimentată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Peachy Porc, Coaste De Porc Piersic, și Peachy Carne De Porc Kabobs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înghețați parțial filetele; tăiați grăsimea din filete.
2
Tăiați filetele în diagonală peste cereale în felii groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
3
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
5
Adăugați jumătate de carne de porc și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când carnea de porc este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
6
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Scurgeți; puneți deoparte și păstrați cald. Repetați procedura cu felii de porc rămase. Ștergeți picăturile din tigaie cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Combinați nectarul de piersici și următoarele 3 ingrediente în tigaie. Întoarceți carnea de porc în tigaie. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 4 până la 5 minute sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De PiersiciNectar De Piersici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Transferați carnea de porc într-un platou de servire, folosind o lingură pliată. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
10
Combinați amidonul de porumb și apa; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
11
Adăugați amestecul de amidon de porumb și chutney în amestecul de nectar de piersici; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De PiersiciNectar De Piersici
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
12
Adăugați piersici și ceapă verde tăiată. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, amestecând constant, până se îngroașă. Se amestecă amestecul de piersici peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
13
Garnisiți cu bucle de ceapă verde, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista