Peach Melba Shortbread Baruri
Peach Melba Shortbread baruri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 764 calorii. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați conserve de zmeură, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Încercați Peach Melba Baruri, Dulceata de piersici Melba, și Peach Melba pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mediu.
Tăiați untul cu un blender de patiserie până se sfărâmă. Rezervați 1 cană amestec de făină.
Ungeți ușor o tigaie pătrată de 11 x 7 inci sau 9 inci. Apăsați amestecul de făină rămas pe fundul tăvii pregătite.
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc ușor.
Întindeți conservele de piersici peste crustă în tigaie. Dollop zmeură păstrează cu 1/2 linguriță peste conservele de piersici.
Presărați 1 cană de amestec de făină rezervat peste conserve.
Coaceți la 350 timp de 35 până la 40 de minute sau până se rumenesc.
Lăsați să se răcească 1 oră pe un suport de sârmă.