Peach Melba
Peach Melba necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 351 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită suc de lămâie, piersică, gem de zmeură și înghețată vanillan. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Încearcă Peach Melba, Peach Melba, și Peach Melba pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, aduceți apa și zahărul la fierbere. Se amestecă sucul de lămâie și vanilia. Reduceți căldura la minim.
Așezați jumătățile de piersici tăiate cu fața în sus în tigaie; gatiti 5-8 minute sau pana se inmoaie.
Se ia de pe foc. Răciți piersicile în sirop timp de 30 de minute.
Îndepărtați piersicile cu o lingură cu fante și așezați partea tăiată în jos într-un vas superficial. Se acoperă și se dă la frigider timp de 2-4 ore sau până se răcește.
Într-un castron mic, sigur pentru cuptorul cu microunde, încălziți gemul de zmeură timp de 20 de secunde; se amestecă până se omogenizează.
Așezați jumătățile de piersici tăiate cu fața în sus în vasele de desert. Se acoperă cu înghețată; stropiți cu gem.