Pavlovas De Fructe Mixte
Pavlovas de fructe mixte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr pudră, albușuri de ou, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pavlovas De Fructe Mixte, Pavlovas Cu Boabe Mixte, și Pavlovas de zahăr brun cu fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 150 F. Linia 2 foi mari de copt cu hârtie pergament. Folosind bol cu diametrul de 3 inci sau matriță inelară ca ghid, urmăriți 5 cercuri pe fiecare foaie. Întoarceți hârtia astfel încât marcajele să fie aprinse bottom.In castron mare de metal, bateți albușurile de ou până se spumează. Treceți treptat în zahăr, apoi amidon de porumb. Atașați termometrul pentru bomboane la castron și puneți-l peste cratița cu apă fierbinte. Continuați să șoptiți până când termometrul înregistrează 130 F.
Scoateți vasul de pe foc și, folosind mixerul electric, bateți amestecul la viteză moderată până când amestecul se răcește și menține vârfuri rigide, 5 până la 7 minute.
Transferați în punga de patiserie prevăzută cu vârf mare de stea.
Începând de la centru și lucrând în spirală spre exterior, țeavă bezea pe 1 cerc trasat. Țeavă al doilea strat în inel în jurul marginii pentru a forma peretele exterior. Umpleți cercurile rămase în același mod.
Coaceți bezea până se usucă la exterior, dar încă moale în interior, aproximativ 3 ore.
Transferați tigaia în raft și răciți 5 minute. Cojiți bezeaua din pergament și răciți-o complet pe raft. (Bezea pot fi făcute înainte și depozitate într-un recipient etanș într-un loc uscat și răcoros până la 2 săptămâni sau congelate într-un recipient etanș până la 3 luni.)
Folosind mixerul electric, bateți crema până se formează vârfuri rigide.
În castron mare, amestecati crema de patiserie pana se omogenizeaza.
Se amestecă 1/3 din frișcă pentru a se ușura, apoi se pliază în frisca rămasă.
Într-o cratiță mică la foc moderat, aduceți glazura de caise la fiert, amestecând ocazional. Păstrați cald.
Transferați fiecare bezea pe farfuria de servire și umpleți cu 3 linguri amestec de cremă de patiserie. Mound fructe pe partea de sus a cremei.
Ungeți fructele cu glazură. Puneți sosul de zmeură alături de farfurie, praf Pavlovas cu zahăr pudră și serviți imediat.