Pavlovas De Fructe Mixte

Pavlovas De Fructe Mixte
Pavlovas de fructe mixte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr pudră, albușuri de ou, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pavlovas De Fructe Mixte, Pavlovas Cu Boabe Mixte, și Pavlovas de zahăr brun cu fructe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 150 F. Linia 2 foi mari de copt cu hârtie pergament. Folosind bol cu diametrul de 3 inci sau matriță inelară ca ghid, urmăriți 5 cercuri pe fiecare foaie. Întoarceți hârtia astfel încât marcajele să fie aprinse bottom.In castron mare de metal, bateți albușurile de ou până se spumează. Treceți treptat în zahăr, apoi amidon de porumb. Atașați termometrul pentru bomboane la castron și puneți-l peste cratița cu apă fierbinte. Continuați să șoptiți până când termometrul înregistrează 130 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Scoateți vasul de pe foc și, folosind mixerul electric, bateți amestecul la viteză moderată până când amestecul se răcește și menține vârfuri rigide, 5 până la 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Transferați în punga de patiserie prevăzută cu vârf mare de stea.
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
4
Începând de la centru și lucrând în spirală spre exterior, țeavă bezea pe 1 cerc trasat. Țeavă al doilea strat în inel în jurul marginii pentru a forma peretele exterior. Umpleți cercurile rămase în același mod.
5
Coaceți bezea până se usucă la exterior, dar încă moale în interior, aproximativ 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Transferați tigaia în raft și răciți 5 minute. Cojiți bezeaua din pergament și răciți-o complet pe raft. (Bezea pot fi făcute înainte și depozitate într-un recipient etanș într-un loc uscat și răcoros până la 2 săptămâni sau congelate într-un recipient etanș până la 3 luni.)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Folosind mixerul electric, bateți crema până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
În castron mare, amestecati crema de patiserie pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se amestecă 1/3 din frișcă pentru a se ușura, apoi se pliază în frisca rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1
Într-o cratiță mică la foc moderat, aduceți glazura de caise la fiert, amestecând ocazional. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Transferați fiecare bezea pe farfuria de servire și umpleți cu 3 linguri amestec de cremă de patiserie. Mound fructe pe partea de sus a cremei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
3
Ungeți fructele cu glazură. Puneți sosul de zmeură alături de farfurie, praf Pavlovas cu zahăr pudră și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista