Pavlovas De Fructe Mixte

Pavlovas De Fructe Mixte
Pavlovas de fructe mixte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr pudră, albușuri de ou, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pavlovas De Fructe Mixte, Pavlovas Cu Boabe Mixte, și Pavlovas de zahăr brun cu fructe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 150 F. Linia 2 foi mari de copt cu hârtie pergament. Folosind bol cu diametrul de 3 inci sau matriță inelară ca ghid, urmăriți 5 cercuri pe fiecare foaie. Întoarceți hârtia astfel încât marcajele să fie aprinse bottom.In castron mare de metal, bateți albușurile de ou până se spumează. Treceți treptat în zahăr, apoi amidon de porumb. Atașați termometrul pentru bomboane la castron și puneți-l peste cratița cu apă fierbinte. Continuați să șoptiți până când termometrul înregistrează 130 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scoateți vasul de pe foc și, folosind mixerul electric, bateți amestecul la viteză moderată până când amestecul se răcește și menține vârfuri rigide, 5 până la 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Transferați în punga de patiserie prevăzută cu vârf mare de stea.
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
4
Începând de la centru și lucrând în spirală spre exterior, țeavă bezea pe 1 cerc trasat. Țeavă al doilea strat în inel în jurul marginii pentru a forma peretele exterior. Umpleți cercurile rămase în același mod.
5
Coaceți bezea până se usucă la exterior, dar încă moale în interior, aproximativ 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Transferați tigaia în raft și răciți 5 minute. Cojiți bezeaua din pergament și răciți-o complet pe raft. (Bezea pot fi făcute înainte și depozitate într-un recipient etanș într-un loc uscat și răcoros până la 2 săptămâni sau congelate într-un recipient etanș până la 3 luni.)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Folosind mixerul electric, bateți crema până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
În castron mare, amestecati crema de patiserie pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă 1/3 din frișcă pentru a se ușura, apoi se pliază în frisca rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Într-o cratiță mică la foc moderat, aduceți glazura de caise la fiert, amestecând ocazional. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Transferați fiecare bezea pe farfuria de servire și umpleți cu 3 linguri amestec de cremă de patiserie. Mound fructe pe partea de sus a cremei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
3
Ungeți fructele cu glazură. Puneți sosul de zmeură alături de farfurie, praf Pavlovas cu zahăr pudră și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista