Pavlova
Pavlovan este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 252 calorii. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, fructe de pădure, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1492 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pavlova, Pavlova, și Pavlova.
Instrucțiuni
1 Pregătiți foaia de copt, Preîncălziți cuptorul:
Așezați suportul în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 275. Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament.
Se toarnă extractul de vanilie și oțetul (dacă se folosește) într-o ceașcă mică. Amestecați amidonul de porumb în zahăr într-un castron mic.
2 bateți albușurile de ou, crema de tartru (dacă se utilizează), sare, până la vârfuri moi: într-un castron mare al unui mixer rezistent, prevăzut cu Atașament pentru tel, bateți albușurile de ou, crema de tartru (dacă se utilizează) și sarea, începând de la scăzut, crescând treptat până la viteza medie până când vârfurile/traseele moi încep să devină vizibile, iar bulele de albuș de ou sunt foarte mici și uniforme, aproximativ 2 până la 3 minute.
3 creșteți viteza, adăugați încet amestecul de zahăr-amidon de porumb, apoi vanilie. Bateți la vârfuri rigide: creșteți viteza la mediu-mare, presărând încet și treptat amestecul de zahăr-amidon de porumb.
La câteva minute după adăugarea acestor ingrediente uscate, turnați încet vanilia și oțetul (dacă nu ați folosit cremă de tartru.)
Creșteți puțin viteza și bateți până când bezea este lucioasă și se formează vârfuri rigide atunci când telul este ridicat, 4 până la 5 minute.
4 țeavă sau lingură bezea în 8-10 movile rotunde mari, care au o lățime de 3 inci, pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament sau o căptușeală de siliciu. Cu spatele unei linguri, creați o indentare în mijlocul movilei pentru a ține umplutura odată ce bezea este coaptă.
Introduceți foaia de copt în cuptorul 275 F. Reduceți temperatura cuptorului la 250 F.
Coaceți timp de 50-60 de minute sau până când bezeaua este crocantă, uscată la atingere la exterior și albă-nu de culoare cafenie sau crăpată. Interioarele ar trebui să aibă o consistență asemănătoare marshmallow-ului.
Verificați bezeaua cel puțin o dată în timpul coacerii. Dacă par să capete culoare sau să crape, reduceți temperatura cu 25 de grade și întoarceți tigaia.
6 rece: ridicați ușor de pe foaia de copt și răciți pe un suport de sârmă. Se va păstra într-un recipient etanș etanș la temperatura camerei sau înfășurat individual, până la o săptămână dacă casa dvs. nu este umedă.
Serviți acoperit cu umplutura preferată - caș de lămâie, sos de zmeură sau afine și frișcă proaspăt bătută.
Sos sau Direcții de umplere
Dacă doriți să faceți un sos de fructe de pădure, încălziți câteva halbe de fructe de pădure proaspete sau congelate într-o cratiță medie cu aproximativ un sfert de cană de zahăr.
Se încălzește la foc mediu, amestecând o dată sau de două ori, timp de aproximativ 5 până la 10 minute, în funcție de cât de mult cad boabele aprt.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Pavlova funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.