Pavlova

Pavlova
Pavlovan este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 252 calorii. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, fructe de pădure, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1492 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pavlova, Pavlova, și Pavlova.

Instrucțiuni

1
1 Pregătiți foaia de copt, Preîncălziți cuptorul: 
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați suportul în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 275. Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se toarnă extractul de vanilie și oțetul (dacă se folosește) într-o ceașcă mică. Amestecați amidonul de porumb în zahăr într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
2 bateți albușurile de ou, crema de tartru (dacă se utilizează), sare, până la vârfuri moi: într-un castron mare al unui mixer rezistent, prevăzut cu Atașament pentru tel, bateți albușurile de ou, crema de tartru (dacă se utilizează) și sarea, începând de la scăzut, crescând treptat până la viteza medie până când vârfurile/traseele moi încep să devină vizibile, iar bulele de albuș de ou sunt foarte mici și uniforme, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
3 creșteți viteza, adăugați încet amestecul de zahăr-amidon de porumb, apoi vanilie. Bateți la vârfuri rigide: creșteți viteza la mediu-mare, presărând încet și treptat amestecul de zahăr-amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
La câteva minute după adăugarea acestor ingrediente uscate, turnați încet vanilia și oțetul (dacă nu ați folosit cremă de tartru.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
7
Creșteți puțin viteza și bateți până când bezea este lucioasă și se formează vârfuri rigide atunci când telul este ridicat, 4 până la 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
4 țeavă sau lingură bezea în 8-10 movile rotunde mari, care au o lățime de 3 inci, pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament sau o căptușeală de siliciu. Cu spatele unei linguri, creați o indentare în mijlocul movilei pentru a ține umplutura odată ce bezea este coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
1
Introduceți foaia de copt în cuptorul 275 F. Reduceți temperatura cuptorului la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți timp de 50-60 de minute sau până când bezeaua este crocantă, uscată la atingere la exterior și albă-nu de culoare cafenie sau crăpată. Interioarele ar trebui să aibă o consistență asemănătoare marshmallow-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Verificați bezeaua cel puțin o dată în timpul coacerii. Dacă par să capete culoare sau să crape, reduceți temperatura cu 25 de grade și întoarceți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
6 rece: ridicați ușor de pe foaia de copt și răciți pe un suport de sârmă. Se va păstra într-un recipient etanș etanș la temperatura camerei sau înfășurat individual, până la o săptămână dacă casa dvs. nu este umedă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
5
Serviți acoperit cu umplutura preferată - caș de lămâie, sos de zmeură sau afine și frișcă proaspăt bătută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Sos sau Direcții de umplere
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Dacă doriți să faceți un sos de fructe de pădure, încălziți câteva halbe de fructe de pădure proaspete sau congelate într-o cratiță medie cu aproximativ un sfert de cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se încălzește la foc mediu, amestecând o dată sau de două ori, timp de aproximativ 5 până la 10 minute, în funcție de cât de mult cad boabele aprt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
9
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Pavlova funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista