Patru Brânză Coapte Penne
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați patru Penne coapte cu brânză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 549 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,69 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, pătrunjel, fulgi de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Patru-Brânză Coapte Penne, Penne Coapte Cu Trei Brânză, și Penne la cuptor cu vinete, roșii și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Combinați brânza de căsuță, brânza ricotta, 1/2 cană mozzarella și pătrunjelul într-un bol și amestecați cu o furculiță pentru a încorpora și a pune deoparte. Gatiti pastele pana cand sunt fragede, dar inca ferme, cu un minut sau 2 mai putin decat directioneaza pachetul.
Încălziți uleiul în același vas la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți încă 30 de secunde.
Adăugați roșiile, sosul de roșii, oregano, rozmarin, fulgi de chili, sare și piper. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 10 minute până când sosul se îngroașă ușor. Întoarceți pastele în oală cu sos și opriți focul.
Adăugați amestecul de brânză de vaci.
Pulverizați un vas de copt din sticlă de 9 pe 13 inci cu spray de gătit, apoi transferați amestecul de paste în tigaie. Se acoperă cu restul de 3/4 cană mozzarella și parmezanul.
Coaceți până se încălzește și brânza se topește, 30 de minute.
Sursa excelenta de: proteine, fibre, vitamina A, vitamina C, Vitamina K, calciu, fier, fosfor, potasiu
Sursă bună de: riboflavină, vitamina B6, Vitamina B12, cupru, mangan, seleniu, Zinc