Pate De Pește Gefilte

Pate De Pește Gefilte
Rețeta pate de pește Gefilte ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 20 și costă $2.31 pe portie. Acest hor d ' oeuvre are 128 calorii, 15g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Un amestec de apă, sare grosieră, hrean și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește Gefilte, Somon Gefilte Pește, și Rețetă De Pește Gefilte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Transferați amestecul într-o tigaie bundt de 12 căni, netezind blatul cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
2
Așezați tigaia bundt într-un vas de copt mai mare și umpleți vasul de copt de 2 inci înălțime cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
3
Se transferă la cuptor și se coace timp de 1 oră. Acoperiți tigaia bundt cu folie tapetată cu hârtie pergament și continuați să coaceți până când centrul se simte solid atunci când o frigăruie de lemn este introdusă în centru, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate13
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista