Pat bere poate pui la gratar
Pat bere poate pui la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1164 calorii, 86G de proteine, și 83g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.58 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați oregano, praf de usturoi, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui prăjit cu bere-berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc la atâtea lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, Pui De Bere Cu Ghimbir La Grătar, și Pui De Bere La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru freca de pui: într-un castron mic se amestecă toate ingredientele împreună și de a folosi pentru pui la gratar. Puteți păstra amestecul suplimentar de frecare într-un recipient etanș timp de până la 6 luni.
Pentru pui: Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Frecați puiul și cavitatea acestuia cu uleiul vegetal. Condimentează puiul cu amestec de frecare, amintindu-ți să condimentezi cavitatea.
Se toarnă 1/4 din bere și se așează puiul deasupra cutiei de bere.
Așezați puiul în centrul grătarului fierbinte și acoperiți. Gătiti puiul timp de 1 până la 1 1/2 ore sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 165 de grade F. Odată gătit, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a ciopli.