Pastârnac Jazzed-Up mash

Pastârnac Jazzed-Up mash
Pastârnac Jazzed-Up mash este un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă cu 6 porții. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 348 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 35 minute. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de alune, o răzuire de nucșoară, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 66%. Încercați Piure de păstârnac curry, Țelină Și Păstârnac, și Piure De Păstârnac De Conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați păstârnacul în bucăți mari, destul de uniformizate: capătul slab va face o bucată, apoi fie înjumătățiți, fie sferturiți partea voluminoasă pe lungime, îndepărtați miezul și tăiați în bucăți de dimensiuni similare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
2
Aduceți la fierbere o cratiță mare cu apă sărată, răsturnați păstârnacul și gătiți rapid timp de 10-15 minute, pe jumătate acoperite, până când sunt fragede, dar nu slushy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se scurge bine, apoi se întoarce păstârnacul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Împingeți păstârnacul într-o parte și puneți untul, condimentele și mult piper negru măcinat în spațiu. Puneți cratița la foc foarte mic și lăsați untul să se topească, condimentele să se încălzească și păstârnacul continuă să se usuce câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Acum adăugați laptele și uleiul și zdrobiți păstârnacul energic, până se omogenizează. (Nu vor arăta la fel de netede ca piureul de cartofi, dar un gust rapid vă va spune dacă au mai rămas bulgări.) Reglați condimentul, dacă este necesar, și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista