Pastrav la tigaie cu rosii busuioc saut 4
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul prăjit cu busuioc de roșii saut. Pentru $5.8 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 389 calorii, 39G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână pene de lămâie, sare, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Făină de porumb-păstrăv prăjit cu roșii, măcriș și busuioc Panzanella, Saut de pui de vara cu sos de rosii-busuioc, și Sparanghel, ciuperci si rosii saut nr. 6 cu busuioc proaspat si parmezan.
Instrucțiuni
Încălziți pancetta într-o tigaie medie la foc mic. Gatiti 4 minute sau doar pana cand pancetta incepe sa se rumeneasca.
Adăugați roșii cherry, usturoi, 1/2 linguriță piper și 1/8 linguriță sare; gatiti 3 minute sau pana cand rosiile incep sa se inmoaie.
Se ia de pe foc și se amestecă frunzele de busuioc.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 1 1/2 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Presărați peștele uniform cu restul de 1/2 linguriță de piper și restul de 3/8 linguriță de sare.
Adăugați 2 fileuri în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Scoateți peștele din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu restul de 1 1/2 lingurițe de ulei și restul de 2 fileuri. Pește de top cu amestec de roșii.
Serviți peștele cu pene de lămâie.
Alegere durabilă: când faceți cumpărături, căutați păstrăv curcubeu de crescătorie din SUA. Evitați păstrăvul de lac prins în sălbăticie.