Pastramă savuroasă și plăcintă cu brânză

Pastramă savuroasă și plăcintă cu brânză
O porție conține 324 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $6.37 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Sandviș cu Pastramă dulce și savuroasă, Salată de Pastramă dulce și sărată după antrenament, și Pastramă și ceapă caramelizată brânză la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făinurile, semințele de chimen, sarea și piperul într-un castron mare și bateți până când amestecul este aerat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați untul și aruncați cu degetele până când este bine acoperit în amestecul de făină. Folosind un blender de patiserie sau degetele, tăiați untul în ingredientele uscate până când este în bucăți de mazăre, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Stropiți în 3/4 cană de apă cu gheață și amestecați doar până când aluatul se reunește. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
4
Adăugați ultimele 2 linguri de apă cu gheață, dacă este necesar, dar nu suprasolicitați aluatul sau va deveni dur.) Întoarceți amestecul pe o suprafață de lucru curată și frământați până când bucățile uscate sunt încorporate, aproximativ 20 de secunde. (Nu suprasolicitați aluatul.) Împărțiți aluatul în 2 discuri plate, unul puțin mai mare decât celălalt. Înfășurați fiecare disc bine în folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră.Pentru umplutură:aduceți o cratiță mică cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați cartofii și gătiți până când cuțitul este fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Se scurge într-o strecurătoare și se transferă într-un castron mediu; pus deoparte.Topiți untul într-o tigaie mare la foc mare până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
7
Adăugați pastrama și gătiți, amestecând ocazional cu o lingură de lemn, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu scăzut, scoateți pastrama cu o lingură cu fante în vasul cu cartofii și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastramăPastramă
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Lingura De LemnLingura De Lemn
BolBol
8
Adăugați ceapa în tigaie și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați varza de Bruxelles și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Sare și PiperSare și Piper
10
Presărați făina și gătiți, amestecând ocazional, până când aroma crudă s-a fiert, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
11
Adăugați bulionul de pui, muștarul și oțetul și amestecați pentru a combina, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Gatiti pana cand lichidul ajunge la foc mic si se ingroasa, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
MuștarMuștar
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Scoateți aluatul din frigider și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
2
Încălziți cuptorul la 450 F și aranjați un suport în treimea inferioară. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și așezați-o pe raft în timp ce cuptorul se încălzește.Pe o suprafață ușor făinată, întindeți discul de aluat puțin mai mare la aproximativ 13 inci în diametru și 1/4 inch grosime. (Nu vă faceți griji dacă aluatul se fisurează—apăsați-l din nou împreună.) Tapetați o farfurie de plăcintă cu adâncime de 9-1/2 inci cu aluatul și tăiați-o pentru a lăsa o surplombă de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Rulați discul rămas de aluat pe o suprafață ușor făinată la aproximativ 12 inci în diametru și 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
4
Periați surplombul crustei în farfuria de plăcintă cu un strat subțire de lapte, jumătate și jumătate sau smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
LapteLapte
5
Adăugați umplutura și neteziți-o într-un strat uniform.
6
Presărați brânza peste umplutură și acoperiți cu foaia de aluat de 12 inci. Tăiați excesul de aluat din crusta superioară pentru a se potrivi cu surplombul crustei inferioare. Apăsați marginile crustelor inferioare și superioare împreună cu degetele.Folosind degetele sau spatele unei furculițe, sertizați aluatul pentru a-l sigila bine. Cu un cuțit ascuțit, tăiați 6 fante în crusta superioară, distanțate uniform și radiind din centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
7
Ungeți partea superioară a plăcintei cu laptele rămas, jumătate și jumătate sau smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
8
Așezați plăcinta pe foaia de copt fierbinte și coaceți timp de 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F și coaceți până când crusta de plăcintă se rumeneste și umplutura clocotește, cu aproximativ 50 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
9
Scoateți din cuptor și lăsați să stea pe o grătar pe foaia de copt să se răcească timp de 20 de minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista