Pastan și legume sote ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 503 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de măsline, ardei gras, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Saut De Legume, Sote De Legume, și Parmezan Sote De Legume.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa, ardeii și morcovul și sotati până când ceapa este aurie. Se amestecă ceapa și usturoiul tocat și se sotează 2 minute. Se amestecă porumbul, ciupercile și condimentele și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Porumb Pentru Copii
Ghimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De șalote, Tocate
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Aruncați pastele fierte cu legumele și acoperiți cu parmezan, dacă doriți.